Λίγα λόγια για μένα....

Γεια σας,
με λένε Μαρία, είμαι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λήμνο και μένω στην Αθήνα, μου αρέσει πολύ η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική και να δοκιμάζω καινούργιες γεύσεις, έτσι πήρα την απόφαση να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα και να μοιραστώ μαζί σας τις συνταγές που έχω.
Μου αρέσει το καλό αποτέλεσμα και αυτό που γεύομαι να ικανοποιεί εμένα και τους ανθρώπους γύρω μου. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι κοιτώντας παλιές αλλά και νέες συνταγές, ελληνικές και όχι μόνο.. Γι' αυτό με τα χρόνια οι συνταγές της γιαγιάς και της μαμάς άλλες έχουν παραμείνει το ίδιο και άλλες τις έχω αλλάξει για να τείνουν περισσότερο στη νεότερη γενιά και στα γούστα του καθενός.
Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας ή ερωτήματά σας που θα χαρώ να σας απαντήσω.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΙΛΙ

Αν σας έχει περισσέψει κιμάς σάλτσα μία γρήγορη συνταγή
για κάτι διαφορετικό είναι η παρακάτω:


Υλικά:
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια 200 γρ.
ή κόκκινα φασόλια βρασμένα καλά
τσίλι σως
4 τορτίγιες
σάλτσα με κιμά
4-5 κ.σ. τυρί τριμμένο
λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι ή τηγάνι
ρίχνουμε τα φασόλια και
το κιμά που μας έχει περισσέψει,
περίπου 2-3 κουτάλες. (Αν έχετε
περισσότερο κιμά προσθέστε
περισσότερα φασόλια).
Τέλος προσθέτουμε λίγο
τσίλι σως (ανάλογα τα γούστα
πόσο καυτερό το θέλουμε)

Το τσίλι είναι έτοιμο να σερβιριστεί
Στο πιάτο προσθέτουμε λίγο τυρί
τριμμένο και χοντροκομμένο
μαϊντανό.

Μπορείτε επίσης να το αφήσετε
να πιεί τα υγρά του και να το
απολαύσετε σε ψωμάκι της
επιλογής σας.


Καλή Επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου